Olcay Gulsen reageert op verhitte discussie RTL Boulevard: ‘Ik vond het karaktermoord’

Olcay laat van haar horen na de felle discussie vorige week in RTL Boulevard

Vorige week vrijdag raakte misdaadverslaggever Peter R. de Vries in een verhitte discussie met journalist Mark Koster. In RTL Boulevard bespraken de mannen het faillissement van het bedrijf SuperTrash. De discussie over SuperTrash en ex-eigenaar Olcay Gulsen liep uiteindelijk flink uit de hand. Gisteravond reageerde Olcay voor het eerst zelf op de discussie.

In de uitzending van gisteravond laat Olcay weten dat de discussie haar niet in de koude kleren is gaan zitten.

Faillissement SuperTrash

De discussie kwam vorige week tot stand omdat die dag bekend werd gemaakt dat Olcay Gulsen overstapt van RTL naar Talpa. Journalist Mark Koster van RTL Z liet weten dat Olcay het faillissement van haar bedrijf SuperTrash niet helemaal netjes zou hebben afgehandeld. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries nam het voor Olcay op en noemde de uitspraken van Mark Koster klinkklare onzin. “Ik heb het gevoel dat ik hier ooggetuige ben van een karaktermoord”, aldus Peter R. de Vries.

Reactie Olcay Gulsen

Er gingen een aantal dagen overheen, maar Olcay heeft gisteravond voor het eerst zelf gereageerd op de commotie. “Ik werd natuurlijk afgelopen vrijdag ongewild geroast tijdens de uitzending op basis van anonieme bronnen”, zo vertelt ze in RTL Boulevard. “Ik heb een heel naar faillissement achter de rug, en iedereen die daar ooit mee te maken heeft gehad weet hoe vreselijk dat is. Voor iedereen die daarbij betrokken is. Ik heb keihard gewerkt en altijd naar eer en geweten gehandeld. Dus ik zie dan ook het onderzoek van de curator met veel vertrouwen tegemoet.”

Karaktermoord

Presentator Beau van Erven Dorens, die gisteravond in de uitzending ook aanwezig was, vond de reactie van Olcay een beetje stijfjes. Beau vraagt Olcay dan ook: “Maar je voelde je natuurlijk ook heel slecht?” Olcay reageert daarop: “Ik voelde me heel slecht en ook teleurgesteld. Maar ik wilde ook niet dat het overschaduwt wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen jaren. RTL zit gewoon in mijn hart en daarom vond ik het ook een beetje karaktermoord.”

Lees ook: Jesse Klaver en Jolein opnieuw ouders geworden van een zoon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, RTL XL