Olcay Gulsen en Ruud de Wild doen boekje open over toekomstplannen

Het koppel sluit een bruiloft en eventuele gezinsuitbreiding niet uit

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn al een tijd enorm gelukkig met elkaar. De twee hebben elkaar echt gevonden, aangezien er in een interview met RTL Boulevard al over grootse toekomstplannen wordt gesproken. Trouwen? Een kinderwens? Het liefdeskoppel sluit niets uit.

“De allerleukste vrouw die ik ooit ontmoet heb”

Voor vrienden en familie organiseerden Olcay en Ruud een kerstdiner. Tijdens dit kerstdiner kwam RTL Boulevard op bezoek om het koppel eens flink te ondervragen. Het koppel lijkt enorm verliefd op elkaar. “Dit is de allerleukste vrouw die ik ooit ontmoet heb”, geeft de radio-dj aan.

Vier keer is scheepsrecht

Ruud de Wild is in het verleden al drie keer getrouwd geweest, maar voor Olcay is hij nog niet op z’n knie gegaan. Tijdens het interview geeft Olcay aan: “Ruud is drie keer getrouwd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht.” Als het aan de radio-dj ligt mag er zeker nog een bruiloft komen. “Ik wil het wel”, biecht hij op.

Huisje boompje beestje

Niet alleen over een eventuele bruiloft liet het koppel het een en ander doorschemeren. Zodra een eventuele kinderwens werd aangekaart, wordt Ruud iets minder spraakzaam. “Ik vind het heel leuk zoals we het nu hebben”, geeft Olcay aan. Aangezien Ruud zich wijselijk stil houdt, vraagt Olcay om duidelijkheid. “Geef nou eens antwoord, Ruud. Ja of nee?” Waarop de radio-dj glimlachend antwoordt: “ja.”

Lees ook: André Hazes en Bridget Maasland zoenend gespot op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren