Olcay Gulsen openhartig over vreemdgaan en gezinsuitbreiding

Olcay Gulsen vreemdgaan

Na een korte breuk is Olcay weer helemaal gelukkig met partner Ruud de Wild

Na een korte breuk zijn Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) weer helemaal gelukkig samen. In Nieuwe Revu geeft Olcay en inkijkje in haar relatie en bespreekt ze hoe ze tegenover het moederschap en vreemdgaan staat.

Koffers pakken

Olcay heeft wel geleerd dat de liefde niet over rozen gaat. Ze laat weten dat ze meer dan eens met vreemdgaan te maken heeft gehad. “Het is me al heel vaak overkomen en ik heb me er zelf ook weleens schuldig aan gemaakt,” geeft de brunette toe. Het hoeft voor Olcay echter niet meteen het einde van de relatie te betekenen: “Als je ouder wordt, leer je accepteren dat alles kan gebeuren in het leven. Als Ruud vreemd zou gaan, pak ik dus niet meteen mijn koffers. Ik heb het uiteraard liever niet, maar er zou wel over gesproken kunnen worden.”

Verspilde jaren

De onderneemster onthult dat ze het zelf wel anders aanpakte, de keren dat ze vreemd is gegaan. “Nadat ik het deed, maakte ik het trouwens wel meteen uit. Zo eerlijk naar mezelf toe ben ik dan weer wel,” vertelt Olcay openhartig. Daarmee heeft ze naar eigen zeggen heel wat jaren in haar leven weggegooid: “Dan pakte ik mijn spullen en vertrok ik, om niet lang daarna als een mak lammetje weer terug te komen. Ik had mijn statement dan echter wel eventjes gemaakt, haha. Ach, ik heb me toch wat jaren verspild in m’n leven.”

(Stief)moederschap

Nu Olcay de 40 heeft bereikt, merkt ze dat steeds meer mensen vragen of ze nog kindje wil. Ruud heeft al drie kinderen. Uit zijn eerste huwelijk, met actrice Tatum Dagelet, heeft hij dochter Toy Travis (17). Verder is hij vader van zoon Johnny (11) en dochter Teddy (8), die hij met zijn tweede vrouw Aafke Burggraaf kreeg. Als stiefmoeder heeft Olcay dus al aardig wat ervaring, al houdt ze zich niet bezig met de opvoeding: “Eens in de veertien dagen zijn ze bij ons en dat contact hou ik bewust los en gelijkwaardig. Het is niet aan mij om me met hun opvoeding te bemoeien.”

Vrijheden inleveren

Op de vraag of Ruud en Olcay zelf nog kinderen op de planning hebben staan, is de 40-jarige maar al te duidelijk: “Die komen er niet meer. Als ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven… dat vind ik nogal wat. Je hoort vaak zeggen dat je er heel veel voor terugkrijgt, wat ik meteen geloof, maar je levert er ook een hoop vrijheiden voor in.” Olcay ziet zichzelf dus vooral gelukkig oud worden met Ruud, haar stiefkinderen en neefjes en nichtjes.

View this post on Instagram

Er is er één jarig ?? @olcay @olcaygulsenbeauty

A post shared by Ruud de Wild (@ruuddewild) on

Lees ook: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zetten serieuze stap in relatie

Bron: Story, Flair | Beeld: Videostill RTL Boulevard