Olcay Gulsen over zieke Ruud de Wild: ‘Ik ga goed voor hem zorgen’

Olcay zieke Ruud

Olcay deelt een update over haar partner op Instagram

Gisteren deelde radio-dj Ruud de Wild het droevige nieuws dat hij darmkanker heeft. Daarbij vertelde hij openhartig over het feit dat hij voor een tweede keer onder het mes moet, aangezien de kanker nog niet verdwenen is. Via Instagram reageert partner Olcay Gulsen op dit heftige nieuws.

Heftig nieuws

Tijdens zijn eigen radio-show De Wild In De Middag maakte Ruud gisteren het emotionele nieuws bekend. “Ik ga je misschien laten schrikken, of misschien wel helemaal niet. Ik vind het erg lastig (om te vertellen red.), maar ik probeer het toch maar”, begon Ruud zijn verhaal. “Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker.” De radio-dj vervolgde dat hij zijn diagnose in de eerste instantie stil wilde houden. “Dat is me ook een tijdje gelukt, maar niet helemaal.” Ruud legde vervolgens uit dat hij er vroeg bij is en dat hij al één keer is geopereerd. “Helaas is niet alles weg. Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden.”

Revalideren

Ruud laat aan het einde van zijn bericht weten dat hij na deze operatie nog drie maanden moet revalideren. En ondanks dat het ontzettend heftig nieuws is, ziet hij het positief in. “Ze zijn er supersnel bij, maar kanker blijft kanker, het blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af.”

Lieve berichten

Niet veel later werd Ruud overladen met lieve berichten. Ook zijn grote liefde Olcay werd bestookt met hartverwarmende boodschappen. Hierop wil Olcay dan ook kort reageren: “Bedankt voor al jullie lieve berichten over Ruud”, deelt ze via Instagram Stories. “Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun en liefde. Ik ga goed voor hem zorgen en jullie op de hoogte houden.” Ook deelt Olcay een foto van haar grote liefde met de tekst: “Wat ben ik tros op jou lieverd. Zo stoer en sterk, maar tegelijkertijd zo lief en zacht.”

Lees ook: Huidkanker: deze 10 plekken vergeet bijna iedereen te controleren

Bron: Grazia, Instagram | Beeld: Brunopress