Olof van B&B Vol Liefde is weer gelukkig in de liefde

olof

De publiekslieveling is verliefd!

Leuk nieuws voor de publiekslieveling van het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde. Olof is namelijk weer gelukkig in de liefde. En daar is niks mis mee!

B&B Vol Liefde

In het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde konden we genieten van dé smaakmaker van het programma: Olof. Olof vertrok naar het zuiden van Portugal om daar de liefde van zijn leven te vinden bij B&B-eigenaar Marian. Helaas verliep dit avontuur niet tot een sprookjeshuwelijk en pakte Olof zijn koffers om weer terug te gaan naar Nederland. Maar niet getreurd, hij is namelijk weer stapelverliefd!

‘Helemaal in love’

Olof stelt zijn nieuwe vriendin Margje graag voor aan verslaggever Aran Bade voor de camera van RTL Boulevard. Tijdens het gesprek geeft de publiekslieveling toe dat hij ‘helemaal in love’ is en dat hij begint te stralen als het over Margje gaat. “Dat is toch prima? Is toch niks mis mee?”, zegt hij glunderend met zijn iconische woorden.

Dit keer is Olof niet voor iemand met een B&B gegaan, want Margje werkt in een praktijk als gesprekstherapeute. Daarnaast ‘werkt ze met facetten uit de natuurgeneeskunde’, laat ze weten. En bovendien kan Margje ook nog eens ontzettend goed masseren. Dat heeft Olof al mogen ondervinden en daar is natuurlijk niks mis mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Samenwonen

Het kersverse koppel doet het rustig aan. Samenwonen is nog niet aan de orde voor de twee. “We hebben allebei een mooi sociaal leven. Ik werk nog. We vinden het ook allebei leuk om ons eigen huis te houden. Dan kun je nog steeds heel veel leuke dingen samendoen. Samen eten, samen tripjes maken”, vertelt Margje.

Het verliefde stel sluit het gesprek af met een dikke kus. Veel geluk!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Bram en Esra vertellen over eerste week samenwonen op de boerderij

Bron: RTL Boulevard, Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde