OMG! Deze moeder schrok zich kapot toen ze déze echo van haar kindje zag

Deze echo jaagt je de stuipen op het lijf!

Iedereen die kinderen heeft kan het beamen: het moment dat je je kindje voor het eerst te zien krijgt op een echo is gewoon heel bijzonder. Van een abstract idee wordt het krijgen van een baby ineens heel concreet en het kan dan ook erg emotioneel zijn. Voor de Australische moeder Sharni Turner was het ook een moment om nooit te vergeten, maar dan nét even anders. 

Haar meest recente echo zal haar nog wel een tijdje bijblijven, maar dan in haar nachtmerries!

Bijzonder
Het is vaak lastig om gelaatstrekken te onderscheiden bij zo’n vroege echo, maar met een beetje fantasie kom je een heel eind. Als je eenmaal weet waar alle ledematen zich bevinden zie je toch echt een klein mensje. Dat blijft ontroerend en bijzonder, ongeacht hoe vaak je al een echo hebt gehad. Ook voor Sharni was de echo een bijzonder moment, maar niet nadat ze zich even helemaal kapot was geschrokken.

Demonisch
De echoscopist vond het een leuk idee om haar kind aan de voorkant te laten zien. Sharni kreeg echter de schrik van haar leven toen ze haar ongeboren baby vanuit dat perspectief onder ogen kreeg. “Het is het meest angstaanjagende wat ik in m’n hele leven heb gezien”, schrijft ze op Twitter. En ja, laten we nu eerlijk zijn… Het kindje, dat eenmaal geboren ongetwijfeld een wolk van een baby is, ziet er op de echo uit als een soort buitenaardse demon. Kijk zelf maar, wij kregen er in ieder geval de kriebels van!

De echoscopist had niet meteen een verklaring, maar heeft waarschijnlijk gewoon met de lichtinval te maken. Althans, dat hopen we voor Sharni en de aanstaande vader…

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Twitter