Onbeschoft gedrag van Lisa in First Dates maakt de tongen los

Wat vond jij van haar gedrag?

Als je een blind date hebt, weet je dat een date tegen kan vallen. Toch proberen de meeste mensen er in zo’n geval het beste van te maken. First Dates-kandidate Lisa was hier echter een behoorlijke uitzondering op. In de opvallende aflevering van gisteren van First Dates was te zien dat de 25-jarige Lisa haar date, de 30-jarige Jaimy, vond tegenvallen en dat liet ze niet onopgemerkt.

Tot groot ongenoegen van de kijkers.

Ongemak

Lisa werkt als gastouder en vertelt, voordat ze haar date ontmoet, dat ze iemand zoekt die van kinderen houdt. Haar date Jaimy houdt zeker van kinderen en heeft een kinderopvang. Het lijkt een match made in heaven, maar al snel blijkt niets minder waar. Na het werpen van één blik op Jaimy weet Lisa het al: “Hij kwam binnen en toen dacht ik al: nee.” Toch probeert Jaimy er het beste van te maken en probeert hij Lisa beter te leren kennen en doet hij zijn best om het gesprek op gang te brengen. Wat niet erg makkelijk is, zo blijkt. De twee praten over hun werk en Lisa geeft al snel een steek onder water. “Ik vind dat je als gastouder veel dichter bij de kinderen staat. Het is veel persoonlijker dan de opvang.”

Nog meer ongemak

De toon van de date is gezet en de kritische Lisa lijkt niets aan haar date te bevallen. “Hij heeft geen haar, een grote neus en geen gebit dat ik wilde. Dat zijn al drie dingen. De enige connectie die we hebben is dat we allebei met kinderen werken.” Toch zet Jaimy zijn beste beentje voor en probeert hij een gesprek te voeren. Lisa geeft er echter vrijwel geen gehoor aan en vermijdt oogcontact met haar date. Iets wat Jaimy niet onopgemerkt blijft. “In het begin moest ik heel veel beginnen met vragen, maar ze toont sowieso weinig interesse in mij. Ik weet niet of ze het zo bedoelde, maar het komt best bot over. Je bent met iemand in gesprek en dan ga je gewoon respectvol met elkaar om”, vertelt een verontwaardigde Jaimy.

Van kwaad tot erger

Als je als kijker dacht dat het niet erger kon, bewijst Lisa het tegendeel. Na het voorgerecht drukt Lisa haar snor en verschuilt ze zich in het toilet en belt ze huilend een vriendin op. “Hij heeft geen mooi gebit en hij is kaal. Ik vind het zo erg”, vertelt ze snotterend. “Hij is op zich wel aardig, maar ik ben gewoon niet geïnteresseerd in hem.” Het ontgaat Jaimy niet dat Lisa lang weg blijft. “Ze blijft heel lang weg. Dus ik had zoiets van: misschien komt ze niet eens meer terug.” Wanneer Jaimy tijdens het dessert vertelt dat zijn vader twee jaar geleden is overleden, kijkt Lisa hem ook niet eens aan.

Schaam je

Niet alleen Jaimy vond het gedrag van Lisa bot, ook de kijkers van het programma zijn het roerend met hem eens. Zo delen de kijkers van First Dates hun ongezouten mening op Twitter.

 

Ook Jaimy laat van zich horen en vindt het fijn om te lezen dat Twitteraars hetzelfde over de date dachten.

Lees ook: Veel ophef ontstaan om ‘vrouwen kunnen niet rijden’-uitspraak uit First Dates

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: First Dates | Beeld: videostill