Kijkers verbaasd over ondankbare Karin in ‘Uitstel van Executie’

Karin

De ondankbare reactie van Karin zorgde voor verbazing onder kijkers

Het populaire RTL4-programma Uitstel van Executie zorgde dinsdagavond voor een storm aan reacties op social media. Deelneemster Karin haalde zich de verontwaardiging van televisiekijkend Nederland op de hals en werd al snel omgedoopt tot ‘Ondankbare Karin’.

Het huis van Karin was een enorme puinhoop dat met schuld verkocht dreigde te worden, maar gelukkig was daar het team van Uitstel van Executie om de boel eens even flink onder handen te nemen.

Afgrijselijk
Hoewel, gelukkig? Karin was allesbehalve tevreden met het eindresultaat en gaf zelfs aan het ‘afgrijselijk’ te vinden: “Ik ben zwaar chagrijnig. Ik zie dat bepaalde dingen niet zijn afgewerkt”, klonk het ontevreden. Twaalf jaar geleden kocht Karin het huis toen haar financiële situatie nog een stuk florissanter was. Maar haar huwelijk liep spaak en de Rotterdamse raakte haar baan kwijt, terwijl ze midden in de verbouwing zaten. Resultaat: Karin woont in een bouwval en grote schulden dreigen.

‘Niet mijn smaak’
Martijn Krabbé schoot haar echter te hulp met het team, maar bij de onthulling van het omgetoverde huis was de reactie van Karin niet heel enthousiast.  Voor het oog van ruim een miljoen kijkers klonk haar harde commentaar: “Dit is niet mijn smaak. Dat zeker niet.” Martijn probeerde nog om Karin om te praten, maar zijn pogingen bleken vruchteloos. “Ik zie dat bepaalde dingen nog niet afgewerkt zijn. Als je het dan toch wil verkopen, moet het ook wel echt helemaal af zijn en dat is het nét niet. Dat zijn dan toch dingetjes waarvan ik denk: ja, jammer”, antwoordde Karin.

Social media
Zoals verwacht barstte het op social media na de ondankbare reactie van de blondine. “Ik had alles er persoonlijk weer uitgetrokken. Bah! Ondankbare HOND!” en “Grrrrrrr. Pokkewijf ga je lekker schamen!! Wat had Nederland het toch graag een ander gegund”, reageren de kijkers thuis.

Heb jij de aflevering gezien en wat vond je ervan? Laat het ons weten in de reacties! Bekijk de hele aflevering hier. 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL, AD | Beeld videostill Uitstel van Executie, RTL XL