Ongelofelijk: dit Amsterdamse huis werd gekocht voor 150.000 euro en verkocht voor 7 miljoen

Dit huis echt heeft alles erop en eraan!

Dat er in Amsterdam een hoop prachtige panden staan is bij velen al wel bekend. Maar als we dit verhaal moeten geloven, dan is de huidige Amsterdamse huizenmarkt nu wel echt helemaal op hol geslagen. Grote herenhuizen aan de Amsterdamse grachten doen het goed in de huidige huizenmarkt, maar dit pand in Oud-Zuid lijkt wel alle records te verbreken. Wel toegegeven: wat is het een plaatje om te zien! 

Amsterdam Oud-Zuid
In 2001 kocht een man samen met zijn vrouw en nog een ander stel dit huis voor slechts 150.000 gulden. Na een jaar besloten ze om het huis volledig te restaureren. Een nieuwe hypotheek op de woning werd in 2011 gevestigd op zo’n €1 miljoen. Nu, een aantal jaren later, wil de eigenaar het pand slijten voor iets minder dan maar liefst €7 miljoen (!!!!)

Voorzieningen
Dit prachtige pand staat aan het Valeriusplein in Oud-Zuid en ligt midden in het museumdistrict en vlakbij het Vondelpark. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers én drie badkamers (met vloerverwarming). Daarnaast is er nog een persoonlijke fitnessruimte, een Finse sauna en een jacuzzi. Ook is er gedacht aan de au pair, want aan de voorkant van het huis is nog een extra kamer beschikbaar die hier uitermate geschikt voor zou kunnen zijn. And last but not least: een droom voor elke vrouw, de enorme walk-in closet voor al je kleding en schoenen! Geen straf om dit geweldige huis te wonen, toch?

Bekijk alle foto’s van dit prachtige huis hier.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Elle | Beeld: JamesEdition