Ongelofelijk, wat zijn wij blij voor de meiden van O’G3NE! Dit hadden ze nooit verwacht…

De dames van O’G3NE kregen de verrassing van hun leven

De dag van de finale van het Eurovisie Songfestival is eindelijk aangebroken, wij kunnen niet wachten om vanavond alle spectaculaire acts vanavond op het podium te zien! De zussen Lisa, Amy en Shelley van onze topact O’G3NE maken volgens de bookmakers en experts een grote kans om hoog te eindigen.

Zieke moeder
De zusjes zijn, net als in de tweede halve finale, als zesde aan de beurt met hun liedje Lights and Shadows. Het nummer is een eerbetoon aan hun zieke moeder. Isolde Vol – die al jaren strijdt tegen een zeldzame vorm van botkanker met lastig te behandelen uitzaaiingen in haar hoofd – onderging de afgelopen jaren meerdere ingrepen. Zo werd ze twee keer geopereerd en twee maanden lang bestraald in Parijs. Isolde zou door haar gezondheid niet aanwezig zijn bij het liedjesfestijn in Kiev, tot groot verdriet van haar drie dochters.

Verrassing
Maar aan de vooravond van de grote finale kregen de drie zussen van O3GNE de verrassing van hun leven: hun ongeneeslijk zieke moeder  arriveerde vrijdagavond in Kiev om hen persoonlijk aan te moedigen. Amy, Shelley en Lisa waren door het dolle heen. “Vanavond kregen we de verrassing van ons leven!”, schreef de groep vrijdagnacht op Facebook, Instagram en Twitter bij een foto waarop Amy, Shelley en Lisa te zien zijn met hun moeder en vader Rick Vol (54).? “Onze zieke mama is in Kiev! We kunnen niet geloven dat ze ons zaterdagavond gaat zien optreden, hier op het Eurovisie Songfestival! We’re gonna stand in line!”

Wat een geweldige verrassing voor de meiden, wij zijn zó blij voor ze. Lisa, Amy en Shelley, wij wensen jullie veel plezier en succes, knallen vanavond!

Bron: AD | Foto: videostill