Ongelofelijk… Bij het grootste gezin van Engeland is het TWINTIGSTE (!!!) kind op komst!

gezin

Het gezin Radford verwacht alweer hun twintigste kind….!

Het is ongelofelijk en wij moeten er eerlijk gezegd  niet aan denken, maar bij het grootste gezin van Engeland wordt er een nieuwe telg verwacht. Noel en Sue Radford hebben bekendgemaakt dat zij in september hun twintigste kind hopen te verwelkomen!

Het stel heeft nu tien zoons en negen dochters. De familie uit Lancashire haalde enkele jaren geleden al het nieuws toen Sue van spruit nummer achttien beviel. De Radfords kondigden toen aan dat dit toch echt de laatste zou zijn, maar dat bleken loze woorden… Sue en Noel zijn al lange tijd samen. Op hun veertiende kregen ze al hun eerste kind. Tegenwoordig runnen ze samen met hun kinderen een bakkerij.

,,Niemand dacht toen dat het zou duren, maar kijk nu. Na al die jaren zijn we nog altijd gelukkig bij elkaar”, zei het stel enkele jaren geleden al. Toch liep niet alles even goed bij de Radfords. Het stel verloor in 2014 tijdens de zwangerschap een kind. Dat heeft er ingehakt, erkende Sue. “Een kind verliezen verandert je als persoon, ik zal nooit meer dezelfde zijn als voor die periode. Ik leer mezelf nu om een lach op mijn gezicht te toveren, ook in periodes waarin ik daar helemaal niet voor in de stemming ben.”

Bron: AD | Foto: Mirror