Ongelofelijk: Inge uit ‘Hotter than my daughter’ is 62 jaar en nét moeder geworden!

Gordon weet niet wat hij hoort als Inge onthult dat ze pas moeder is geworden

Het is één van onze lievelingsprogramma’s: Hotter Than My Daughter. In de ‘make-under’-show neemt Gordon moeders onder handen die op zijn zachtst gezegd een bijzondere kledingsmaak hebben. Hun dochters schamen zich kapot voor de outfits van hun moeder en roepen de hulp van Gordon en zijn make-under team in.

De verhalen van zowel de moeders als dochters zijn vaak nog interessanter dan de transformatie en deze aflevering was weer geen uitzondering. De 62-jarige Inge werd opgegeven door haar stiefdochter Samantha, die haar eigen kinderen niet meer mee durft te nemen naar haar extravagante stiefmoeder. Inge voelt zich een meisje van 20 in het lichaam van een vrouw van 60, maar lijkt niet helemaal te beseffen dat haar omgeving dat niet echt zo ervaart. Bij een minuscuul pakje dat slechts een reepje buik laat zien doet Inge een bizarre onthulling: ze bedekt haar buik nog even omdat ze twee maanden geleden moeder is geworden van een zoon. Gordon weet niét wat-ie hoort en vraagt, totaal in shock, om uitleg.

Moeder
“Het was voor mij ook een reuze verrassing”, zo vertelt de 62-jarige Inge. “Ik was op de boot bij een kennis, en ik viel flauw. Ik had een tijdje daarvoor een tia (kleine hersenbloeding, red.) gehad, dus die kennis dacht dat ik weer een tia kreeg. Ik kwam in het ziekenhuis aan, daar onderzochten ze mij. Er was niets met mijn hart en hoofd aan de hand, maar ik was zwanger”. Op 3 februari werd Inge moeder van een 9 weken te vroeg geboren zoontje… Wij wisten helemaal niet dat dat nog kan op die leeftijd? Inge zelf is erg blij met de geboorte van haar zoontje en wij wensen ze dan ook ontzettend veel geluk toe!

Bekijk zelf het fragment hieronder!

Bron: Linda, RTL XL | Beeld videostill RTL XL