Deze vrouw draagt een outfit met een wel hele ongepaste opdruk en de reacties zijn hilarisch

De reacties van haar volgers zijn hilarisch

Chloe Morello is een bekend persoon op Instagram en inspireert vele vrouwen met haar levensstijl. Zelden is de knappe vrouw te betrappen op een modemisser, maar nu slaat ze de plank toch volledig mis. 

Als ze advies vraagt aan haar volgers wordt het nog hilarischer.

Klein detail

Chloe draagt op de foto een gouden rokje met pailletten en een zwarte top. Ze ziet er -zoals altijd- fantastisch uit in haar glimmende outfit. Onder het rokje draagt ze roze sokken en ze vraagt zich af of deze roze sokken de outfit saboteren. Ze komt er zelf niet uit en vraagt haar volgers om advies. Maar één klein detail aan haar outfit heeft ze over het hoofd gezien… Gelukkig valt het haar volgers wel op en de reacties zijn echt hilarisch.

Ongepaste opdruk

Op het rokje zijn de pailletten namelijk -waarschijnlijk onbedoeld- in zo’n richting gestreken dat er opeens het mannelijk geslachtsdeel zichtbaar is. Of Chloe het zelf heeft gezien of niet is niet bekend, maar haar volgers is het dus wel opgevallen: “Eerlijk, de piemel op je rokje leidt alle aandacht van je sokken af, dus houd die maar gewoon aan…” Een andere volger zegt de sokken niet zo mooi te vinden, maar wel een fan te zijn van de opdruk van het rokje.’ Wij vinden het hilarisch!

Stijlicoon

De knappe brunette is een ster in het aanbrengen van make-up en leert haar lezeressen via haar YouTube-kanaal hoe zij dat het beste kunnen doen. Daarnaast staat ze vaak in het populaire magazine Cosmopolitan en wordt ze door velen geroemd om haar eerlijkheid. Zowel haar kleding als haar make-up zien er altijd piekfijn uit en ze steekt niet onder stoelen of banken hoe ze haar schoonheid bereikt: ze heeft het nodige aan haar lichaam laten sleutelen. Wij vonden haar al leuk, maar met deze misser zijn we al helemaal fan!

Guys need your help!! Do these socks ruin the outfit? #ootd #whenyouseeit

Een bericht gedeeld door Chloe Morello (@chloemorello) op

Lees ook: Oeps: Deze moeder bakt per ongeluk wel heel ongepaste koekjes voor zoontjes verjaardag, hilarisch!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Instagram