‘Onmogelijke Duetten’ keert later dit jaar terug met kerstspecial

Nick & Simon keren terug met het populaire programma

Na het succes van Onmogelijke Duetten, was het wachten op een vervolg. Gisteren bevestigden Nick & Simon aan Shownieuws dat zij eind dit jaar met een kerstspecial komen. Er is nog volop mysterie rond deze kersteditie.

Onmogelijke Duetten

Het programma Onmogelijke Duetten was direct al razend populair. Het idee is simpel: waar wij groot fan zijn van onze favoriete zangers, hebben zij zelf ook hun idolen. En hoe prachtig zou het toch zijn om een duet met hen op te kunnen nemen? Helaas zijn veel grote internationale artiesten onbereikbaar, of erger nog: zijn de idolen in kwestie inmiddels overleden. Met een beetje videomagie maakt Onmogelijke Duetten van deze dromen toch waarheid. In elke aflevering stonden zes Nederlandse zangers centraal, die dan ‘zij aan zij’ met hun eigen droomartiest een duet hadden opgenomen. Zo was Jim Bakkum te horen samen met Jon Bon Jovi, ging René Froger voor een duet met Frank Sinatra, en wist Willeke Alberti iedereen te ontroeren met een prachtig duet met haar vader Willy Alberti.

Kersteditie

En nu komt er dus een heuse kerstspecial van Onmogelijke Duetten! Zangers- en presentatorsduo Nick & Simon vertellen er bij Shownieuws meer over: “Het mag geen geheim zijn dat Nick en ik groot kerstfans zijn”, legt Simon Keizer uit. “Wat of wie je te zien krijgt, dat houden we natuurlijk het liefst even geheim”, voegt hij toe. Nick Schilder voegt toe: “Er worden alleen Nederlandse en Engelstalige kerstliedjes gezongen.” Dus…kunnen we een Mariah Carey verwachten? Of misschien toch George Michael in vol ornaat tijdens zijn Wham!-dagen? En welke Nederlandse zangers zouden eraan deelnemen? Voorlopig moeten we maar even geduld hebben tot de uitzending. Die vindt plaats op donderdag 23 december om 21.30 uur bij SBS6.

Lees ook: Simon Keizer verklaart waarom hij dochter Kiki in het Engels opvoedt

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress