William sloeg plank mis met ‘meest onromantische cadeau ooit’ aan Kate

Kate herinnert prins William nog regelmatig aan deze misser

Wel eens je gezicht in de plooi moeten houden bij het ontvangen van een cadeau dat, zacht uitgedrukt, niet helemaal jouw smaak was? Ook bij de royals gaat het wel eens mis met het geven van presentjes. Toen William en Kate net aan het daten waren, schonk de prins zijn vriendin het ‘meest onromantische cadeau ooit.’ Prins William vertelt openhartig over deze blunder.

Leuk ingepakt

In de podcast That Peter Crouch onthult prins William dat Kate hem nog regelmatig herinnert aan het slechtste cadeau dat hij ooit heeft gegeven. Toen het stel nog studeerde en net begonnen was met daten, kwam William met een bijzonder presentje. Tenminste, zelf meende hij dat het een goed cadeau voor zijn kersverse vriendin zou zijn. “Ik heb haar een verrekijker gegeven,” vertelt de prins. “Ik heb hem ingepakt. Het was een hele mooie. Ik overtuigde mezelf dat het een geweldig cadeau was. Je kon er zo ver mee kijken!”

Niet in de smaak

Ondanks Williams enthousiasme deed Kate geen moeite om te verbergen dat het cadeau niet in de smaak viel. “Ze keek me aan en vroeg: ‘een verrekijker, wat moet ik daarmee?’ Het verliep helemaal niet goed.” Gelukkig voor William was dit niet meteen een grote afknapper voor Kate. De vriendin uit zijn studententijd is immers nu al jarenlang zijn vrouw. Kate kan het echter niet laten om haar man fijntjes te herinneren aan dit minst romantische cadeau. “Ik weet oprecht niet meer waarom ik destijds voor een verrekijker heb gekozen,” verzucht William.

Lees ook: Zo ziet de 7-jarige prins George er nu uit

Bron: US Magazine | Beeld: Videostill