Onthuld: déze deelnemer had Zoë nog liever zien vertrekken dan Jan-Willem in EJVJL

zoe

‘Hij heeft al zijn hoogtepunten al gehad’

Onlangs moest Jan-Willem de loods van Een Jaar Van Je Leven verlaten, nadat hij een eliminatieopdracht van Moraima verloor. Iets waar veel kandidaten geen moeite mee hadden, gezien Jan-Willem op z’n zachts gezegd niet de meest geliefde deelnemer was. Zoë onthult echter dat zij liever iemand anders had zien vertrekken.

Hoogtepunten gehad

Als het aan Zoë lag, was niet Jan-Willem, maar Jeffrey uit de loods vertrokken. De ruzie die de nieuwe maandmanager deze week met Jeffrey had, zit haar kennelijk nog altijd erg hoog. “Er moet wat gaan gebeuren, want op deze manier haalt hij nog de finale ook, terwijl we vanaf het begin al zeggen dat hij er uit moet”, zegt Zoë. “Hij zit er nog steeds, terwijl we nu op 16 van de 39 kandidaten zitten. Jeff heeft al zijn hoogtepunten al gehad. Kim ontmoet, maandmanager geweest, eliminatieopdracht gehaald. Nu verveelt hij zich.”

Thuisfront Jeffrey

Waar veel deelnemers zich waarschijnlijk wel kunnen vinden in Zoë’s mening, bleek al eerder dat het thuisfront van Jeffrey zich nogal ergert aan de manier waarop mede-kandidaten hem behandelen. Op social media spreekt vooral zijn zus zich uit over de gebeurtenissen in het programma. Eerder deze week plaatste ze nog een bericht op Instagram waarin ze het opnam voor Jeffrey. “De verhalen en onwaarheden die nu over hem worden uitgesproken, gaan nergens over. Dit verdient hij niet”, schreef ze toen.

Eliminatie

Toch zijn Zoë en de zus van Jeffrey het ergens over eens: beide vinden ze namelijk dat Jeffrey de volgende eliminatieopdracht moet doen. Zoë uiteraard omdat ze hem liever ziet vertrekken, maar Jeffreys zus omdat ze de ‘spelletjes’ die in de loods worden gespeeld zat is. “Kom maar door met een eliminatie!”, schreef ze deze week op Instagram. “Zet aub Jeff op de stip. Dit is wat hij én wij hopen. Bij winst speelt hij een concurrent naar huis. Bij verlies is het ook helemaal prima.”

Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: de ruzies tussen de deelnemers stapelen zich op

Bron: Love Reality | Beeld: Een Jaar Van Je Leven Videostill