Ontroerend: bruid verrast door eerbetoon aan overleden zoon

bruid

Wat een kippenvelmomentje! 

De dag waarop je het jawoord aan je grote liefde mag geven, voelt toch niet helemaal perfect als je kinderen er niet bij kunnen zijn. Voor bruid Beckey Turney, wiens zoon in 2015 overleed, was dit toch het treurige geval.

Om haar zoon toch een beetje bij de mooie dag te betrekken, besloot haar toekomstige echtgenoot Kelly iets bijzonders voor zijn verloofde te doen. Hij wilde toch dat haar overleden zoon op een bepaalde manier bij de bruiloft was en deed iets bijzonders. Kelly had namelijk in het diepste geheim de man opgespoord die in 2015 het hart van zoon Triston (19) had gekregen en die man uitgenodigd op de bruiloft.

Speciale gast
Tijdens de trouwceremonie legde Kelly de ceremonie opeens stil. Hij wilde namelijk een speciale gast voorstellen aan zijn toekomstige: Jacob Kilby. Dankzij het donorhart van Becky’s zoon had hij een nieuwe kans in het leven gekregen. Bruid Becky was duidelijk geëmotioneerd door de bijzondere gast en viel hem meteen in de armen. Met een stethoscoop kon Becky vervolgens naar het kloppende hart van haar zoon luisteren. Tranen van intens geluk rolden over haar wangen toen ze het geluid hoorde.

Op Facebook laat de vrouw weten hoe dankbaar ze was voor de aanwezigheid van Jacob. “Bedankt dat je er was, Jacob”, schrijft ze. “Bedankt dat jij het hart van mijn zoon draagt.”

Fan van dit bericht? Bewaar het op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Facebook.