Ontroerend om te zien: dikke tranen bij OG3NE na gelukwensen ernstig zieke moeder

De meiden van O’G3NE hielden het niet droog bij de lieve boodschap van hun moeder

De halve finale van het Eurovisie Songfestival komt nu wel héél erg dichtbij en de spanning bij de zusjes Lisa, Shelley en Amy zit er al goed in. Experts voorspellen dat de deelname van O’G3NE een groot succes gaat worden en twijfelen er niet aan dat de meiden doorgaan naar de finale.

Dit zet de druk er behoorlijk op voor de dames, maar tot nu toe houden ze zich goed. Maar tijdens een emotioneel moment in de studio van Radio 2-dj Bart Arens in Kiev kwamen alle emoties even vrij. Een hele reeks BN’ers wenste de zussen in een videoboodschap veel succes donderdagavond tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. De video werd afgesloten door de moeder van OG3NE, die door een ernstige ziekte niet bij het festival in Kiev aanwezig kan zijn.

Emoties
“Doe wat jullie het beste kunnen. Mijn glimlach hebben jullie al”, sprak Isolde Vol. De meiden hielden het bij het zien van hun moeder niet droog, de tranen rolden over hun wangen. En ook Bart Arens liet zich meeslepen in de emoties. “Verdorie. Nu sta ik ook te janken.” Naast hun moeder kregen de zussen ook gelukwensen van onder anderen Marco Borsato, Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Ilse DeLange, Jan Smit, Humberto Tan, dorpsgenoot Frans Bauer en Willeke Alberti. Ervaringsdeskundige Ilse Delange drukte de dames op het hart vooral te blijven genieten. “Deze ervaring vergeet je je hele leven niet meer. Geniet met volle teugen.” Bekijk het ontroerende fragment hier.

Bron: RTL Nieuws | Beeld videostill Avrotros