Ontstond er een romance? Zó gaat het nu met Thijs en zijn reismaatje Demi

Demi

Demi en Thijs gingen twee weken lang op vakantie naar Cherso

De 28-jarige Thijs plaatste een aantal maanden geleden een oproepje omdat hij op zoek was naar iemand die met hem op vakantie wilde naar Chersonissos. Uit de 408 aanmeldingen koos hij de 21-jarige Demi en samen feestten ze er twee weken lang op los. Ze zijn inmiddels al een tijdje terug en daarom ontstond de volgende vraag: hoe gaat het nu met de twee?

Voordat de twee echt hun biezen pakten om het warme Chersonissos te bezoeken, hadden ze elkaar al eerder ontmoet. Hun tweede ontmoeting vond echter wel plaats op Schiphol, vlak voordat ze richting hun bestemming gingen. Demi reageerde destijds op het oproepje van de spastische Thijs waarin hij een reisgenoot zocht die hem kon helpen met zijn dagelijkse bezigheden. Echter was hij vooral op zoek naar iemand die van een feestje houdt. Met Demi klikte het meteen. Ze hadden een geweldige vakantie en zijn inmiddels anderhalve week terug.

LindaNieuws hielp Thijs om zijn reismaatje Demi te vinden en belde met de 21-jarige om te vragen hoe het gaat. Demi en Thijs hebben nog regelmatig contact. Maar de goedlachse kan wel vertellen dat er geen romance is ontstaan tussen hen. “Ik ben ontzettend blij dat ik hem heb ontmoet, maar het is puur vriendschap”, vertelt ze aan LindaNieuws. “Ik heb er een nieuwe beste vriend bij en dat is me veel meer waard.”

Nog een keer
Als het aan Demi ligt, zou ze zo weer met Thijs meegaan op vakantie. “Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Al zou ik dan (volgende keer, red.) wel korter willen, want twee weken vol stappen en drinken, houd ik niet meer vol.”

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LindaNieuws | Beeld: Instagram Demi Heiligers