Grappig: dit kan je oogkleur over jouw persoonlijkheid vertellen!

 

Heb jij bruine, blauwe, groene of grijze ogen?

Dat veel dingen wat kunnen zeggen over je persoonlijkheid, is bekend. Wist je alleen ook al dat we wat over je kunnen vertellen aan de hand van je oogkleur? Het zou heel veel over jouw innerlijk kunnen verraden.

Klopt jouw beschrijving?

  • Bruine ogen zijn het teken van betrouwbaarheid. Mensen met bruine ogen worden ook eerder als betrouwbaar geassocieerd dan de andere kleuren ogen. Ook worden ze vaak gezien als veilig, conservatief en lief. Bruin is de meest voorkomende kleur, dus misschien zie je het zelf niet als een hele bijzondere oogkleur. Vergis je alleen niet: bruine ogen worden vaak beschouwd als de meest sexy kleur.
  • Blauwe ogen zijn jeugdige ogen. Mensen met deze kleur ogen worden vaak gezien als jong en speels. Wist je trouwens dat we allemaal geboren worden met blauwe ogen? Pas na anderhalve week veranderen de ogen van baby’s van kleur. Daarom gebruiken we ook vaak de kleur babyblauw, grappig hè?
  • Groene ogen komen niet vaak voor en juist daarom zijn ze vaak heel mysterieus en soms zelfs hypnotiserend. Mensen met groene ogen worden vaak beschreven als mensen die stevig in hun schoenen staan. Ze zullen niet snel over zich heen laten loven. Verder zijn mensen met groene ogen pittig en gedreven.
  • Grijzen ogen geven een hele intelligente en verfijnde indruk. Mensen met grijze ogen zijn vak creatief en stralen leiderschap uit. Daarom zijn mensen graag in het gezelschap van mensen met grijze ogen. Ze stralen rust en controle uit en  dat spreek veel mensen heel erg aan.

Klopt de beschrijving bij jou? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

Wil je dit artikel graag later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld : Pexels