Ook de Efteling komt met een emotionele kerstreclame.. Wij zijn sprakeloos

efteling

De kerstreclame ontroert iedereen

Wij houden zo van de maand december; de leuke en emotionele kerstreclames die op televisie voorbij komen zijn om van te smelten! Eerder hebben we jullie de kerstreclames van John Lewis en Heathrow airport al zien, maar ons eigen pretpark De Efteling kan er ook wat van! 

De reclame maakt een heleboel los; ook wij hebben er snotterend naar gekeken.

Efteling
In de nieuwe kerstcommercial van de Efteling zien we hoe een jong meisje samen met haar ouders en haar broer een fantastische dag heeft in het pretpark. Ze kan haar geluk niet op en eenmaal thuisgekomen zet ze de daar gemaakte foto naast haar bed neer. Helaas blijft de sfeer in huis niet zo positief: haar ouders maken constant ruzie en de fijne tijd in de Efteling raakt steeds verder weg in het geheugen. Het meisje bedenkt een plan om die fijne tijd weer terug te krijgen en voert haar plannen diezelfde nacht nog uit.

Ontroerend
Wanneer haar ouders en broertje de volgende dag wakker worden, zien ze hoe het meisje met behulp van karton, kerstlampjes en knuffels haar eigen Efteling heeft nagebootst. De ouders en het broertje zijn verrukt en even beleeft het gezin weer die fijne tijd van toen. Niet alleen het pretpark weet dit jaar de kijker te ontroeren; eerder kwamen de Plus en de Albert Heijn ook al met een tranentrekkende commercial op de proppen over naastenliefde en samenzijn.

Lees ook: Dít is de reden dat iedereen het over deze emotionele kerstreclame van de Plus heeft

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest! 

Bron: Looopings | Beeld: videostill

Array