Onze Oosterburen weten het dit keer zeker: koningin Máxima is in verwachting van een zoon!

Maxima

Duitse media geloven maar wat graag in sprookjes

Het Duitse roddelblad Adel Exklusiv is er dit keer heilig van overtuigd dat de Nederlandse vorstin zwanger is. “Een baby-wonder op haar 46e” luidt de kop van het magazine dan ook. Máxima zou regelmatig liefkozend over haar buik strelen en de komst van een zoon zou ook de reden zijn waarom de kleding van de koningin strakker oogt. 

In verwachting

Duitse media zijn verzot op ons koningshuis en kruipen daarom maar wat graag in hun pen om over de Nederlandse royals te schrijven. Het ‘nieuws’ dat koningin Máxima in verwachting is, moest Adel Exklusiv dan ook groots met de wereld delen. Zo staat in het magazine dat een baby meer dan welkom is bij ons koningspaar en dat koning Willem-Alexander in de wolken is van het idee dat hij met een klein prinsje kan voetballen. Wel weet het roddelblad dat het Máxima vooraf uitgebreid is onderzocht en dat ze groen licht kreeg van haar medische staf.

Sprookjes

Hoe zeer we ook in sprookjes willen geloven, wij hebben geen hoge pet op van dit verhaal. Duitse media brengen immers om de haverklap roddels naar buiten, die achteraf nooit blijken te kloppen. Zo zou Máxima vorig jaar ook al zwanger zijn van een tweeling. Hoewel we het koningspaar al het geluk van de wereld gunnen, houden we het erbij dat de koning en zijn vrouw zijn gezegend met drie prachtige dochters!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Shownieuws | Beeld: Holger Motzkau 2010, Wikipedia/Wikimedia Commons