PAS OP: je Facebookprofiel afschermen heeft géén zin meer! ALLES staat door hackers op openbaar!

Heb jij je Facebook afgeschermd? Dat heeft géén zin meer!

Er is weer nieuws omtrent privacy op Facebook: hackers hebben een tool gemaakt waarmee je alles van iedereen op Facebook kan zien. Of je profiel is afgeschermd, maakt hierbij helemaal niks meer uit.

Velen onder ons hebben onze Facebook afgeschermd voor mensen die ze niet kennen, niet iedereen hoeft altijd alles van je te kunnen zien natuurlijk! Maar met de nieuwe tool is er van privacy weinig sprake meer. Ontwikkeld door hackers en gebruiksvriendelijk gemaakt voor iedereen, je hoeft er alleen maar de link van een Facebookprofiel in te plakken en alles wat je wil zien komt tevoorschijn: wat heeft deze persoon allemaal geliket, geplaatst, gezegd en op welke foto’s staat hij of zij. En je kan ook nog jaren terug kijken. Blijf dus opletten met wat je online zet, óók in besloten groepen. Ook dat is namelijk leesbaar als iemand de tool gebruikt. Oude foto’s en berichten die niemand meer hoeft te zien, kun je het beste verwijderen.

Wil jij testen wat er allemaal online te zien is van jou? De tool is heel makkelijk te vinden, klik hier als je het zelf wilt bekijken. Wij schrokken ons dood toen we zagen wat er allemaal terug te vinden is!

Bron: Margriet | HLN