Fans zien opa André duidelijk terug in het zoontje van Roxeanne Hazes

roxeanne hazes
Het zoontje van Roxeanne Hazes lijkt sprekend op opa André

Dolgelukkig zijn Roxeanne Hazes en Erik Zwennes met hun kleine Fender. En terecht! Zoals het echt trotse ouders betaamt kunnen ze niet stoppen met foto’s delen van hun kleine wondertje. Fans genieten hier volop van, want wie vindt baby’s nu niet schattig? Een reactie komt wel heel vaak terug: de kleine Fender zou heel erg op zijn wijlen opa André lijken.

‘Een oude ziel’.

Foto’s

Gisteren deelden beide ouders verschillende foto’s op hun Instagram-accounts. Naast dat het erg schattige foto’s waren, zagen we een dezelfde opmerking vaak voorbij komen: Fender lijkt op zijn opa André. Natas reageert: ‘Zit oude ziel in…’ waarop Sannie reageert ‘dat dacht ik dus ook meteen… De blik van opa zit er flink in’. Wij moeten zeggen dat wij er ook wel een kleine André senior in zien! ‘Echt een Hazes neusje,’ aldus Youri.

Wijze blik

Naast complimenten als ‘wat een mooi mannetje’ en ‘wat een leuk jongenskoppie’ zien we meerdere mensen zeggen dat de kleine Fender een ‘oude ziel’ heeft. ‘Mooi mannetje, oud zieltje, lijkt op zijn opa’ zegt Joke. Eva reageert: ‘Bijzonder mooi kindje… Zo volwassen. Vind hem op zijn mama en opa Hazes lijken!’. De meerderheid van de reageerders vindt Fender op Roxeanne en dus op André lijken, maar er zijn ook mensen die dat niet zien. ‘Ik zie geen Hazesje. Hij lijkt sprekend op papa!’ roept Patricia. Het is misschien ook nog een beetje vroeg om te oordelen…

Trots

Een andere reactie die er bij ons uitsprong was van papa Erik zelf: ‘Eerlijk? Goed gelukt toch?!’ reageert hij onder de foto die zijn vriendin Roxeanne plaatst. En dat is-ie zeker!

Door deze foto’s weten fans zeker dat Fender op André lijkt.

@erikzwennes ?

Een bericht gedeeld door ????????DOCHTER DRE???????? (@roxeannehazes) op

En onze persoonlijke favoriete foto: de burrito baby

Happy burrito baby says “HI”

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Lees ook: Roxeanne Hazes deelt emotioneel bericht over het moederschap: ‘Alle clichés zijn ineens waar’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Instagram Roxeanne Hazes