Opa Sieneke nog altijd verdachte in Nijmeegse drugszaak

Een jaar geleden werd op zijn terrein een drugslab gevonden

Precies een jaar nadat er een drugslab werd opgerold op het bedrijventerrein van de opa van Sieneke, is hij nog steeds verdachte in de zaak. Dat meldt de politie aan Shownieuws. Opa Wim is de eigenaar van een aantal panden in Nijmegen, die hij verhuurt. In juli 2018 trof de politie op zijn terrein in een loods een partij synthetische drugs en een hennepkwekerij aan. De man ontkende dat hij van de zaak op de hoogte was, maar de politie zag toch genoeg aanleiding om hem te arresteren. 

De familieperikelen zijn Sieneke niet in de koude kleren gaan zitten.

Verdachte

Vorig jaar werd op het bedrijventerrein van de opa van Sieneke een drugslab opgerold. Agenten troffen in een loods een lading spullen aan waarvan synthetische drugs als amfetamine, XTC en MDMA worden gemaakt. Naast deze chemische stoffen werd er ook een hennepkwekerij gevonden. Daarop werd de opa van Sieneke, samen met haar oom en broer, aangehouden. De drie mannen moesten een nacht in de cel doorbrengen, waarna ze weer werden vrijgelaten. Momenteel loopt het onderzoek nog steeds en is de opa van Sieneke nog altijd een verdachte. Het is onduidelijk wanneer de politie de zaak zal afronden.

Sieneke

Sieneke wil niet op de zaak reageren, maar deed vorig jaar in Shownieuws eenmalig haar verhaal. ”Ik vind het heel vervelend dat ik word aangesproken op dingen waar ik niets mee te maken heb. Dit is de keerzijde van bekend zijn, dat heb ik inmiddels wel ondervonden.”, zo vertelde de zangeres destijds. Sieneke zegt geen idee te hebben van wat er precies gebeurd is op het bedrijventerrein en heeft gewoon nog contact met haar opa, broer en oom.

Lees ook: Frank en Rogier reageren op ‘bonje’ met Martien Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Anneke Janssen