Operatie Bibian Mentel is goed verlopen: ‘Ze lag alweer te lachen’

bibian mentel

“Alles is supergoed gegaan”

Het was afgelopen woensdag een zenuwslopende dag voor Bibian Mentel. De voormalig paralympisch snowboardkampioen werd voor de elfde keer gediagnostiseerd met kanker en moest daarom gisteren voor de zoveelste keer geopereerd worden. Gelukkig bracht Edwin Spee, de man van Bibian, goed nieuws naar buiten: de operatie is goed verlopen. 

Bibians man is door het dolle heen.

Operatie

De ruggenwervel van de voormalig snowboardster was ernstig aangetast door de kanker en daarom moest ze hieraan geopereerd worden. De operatie duurde ruim zeven uur en was een flinke aanslag op haar lichaam. Vanwege de talloze bestralingen van de afgelopen jaren kreeg haar lichaam eerder ook al veel te voortduren. Omdat het daarom de vraag was of Bibians wervel de operatie aan zou kunnen, had Bibian samen met haar man een heftig besluit genomen. De brunette deelt in een interview met RTL Boulevard dat ze niet gereanimeerd wilde worden als dat nodig was.

Verlossend telefoontje

Inmiddels is de operatie van Bibian achter de rug en bracht haar man Edwin ontzettend goed nieuws naar buiten. “Net 2 minuten geleden een verlossend belletje ontvangen. Alles is supergoed gegaan, Bibian maakt het naar omstandigheden goed. De specialist snapte zelfs niet hoe ze het deed, maar ze lag alweer te lachen!”, schrijft haar man op Facebook. Hij maakt z’n bericht af met de toepasselijke hashtag: ‘#leef’.

Lees ook: Stelling: ‘Loslopende katten moeten in Nederland verboden worden’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill