Opgelet: Albert Heijn waarschuwt mensen met een soja- of glutenallergie om dít product niet te kopen

Breng het meteen terug naar de winkel!

Eet je graag wat noten op zijn tijd, maar heb je een soja- of glutenallergie? Dan kun je de ongebrande walnoten van de Albert Heijn beter even overslaan. De supermarktketen drukt mensen met een van deze allergieën op het hart om deze walnoten niet te eten.

In de zakjes met ongebrande walnoten zijn per ongeluk gecoate pompoenpitten terechtgekomen. De coat -het laagje dat om de pompoenpitten heen zit- bevat soja of gluten. Dit kan erg schadelijk zijn voor mensen die lijden aan een soja- of glutenallergie. Klanten met een van deze allergieën wordt daarom dringend verzocht om de walnoten niet te eten. Wie geen allergie heeft, kan de noten in kwestie gewoon eten.

Heb jij een van deze allergieën en al een tijdje geleden de ongebrande walnoten van de Albert Heijn aangeschaft? Dan hoef je je niet meteen zorgen te maken. Het gaat alleen om de zakjes met als houdbaarheidsdatum januari 2018. Heb jij dit zakje met walnoten in huis en heb je een soja- of glutenallergie? Dan kun je het product terugbrengen naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Bron: Radar | Beeld: archief