Opgelet! First Dates zoekt single mannen

First Dates

Aanmelden maar!

Het nieuwe seizoen van het programma First Dates gaat bijna beginnen. De deuren van het restaurant gaan weer open om de liefde te vinden. Maar helaas stromen de aanmeldingen nog niet binnen. Althans, bij de mannen. De vrijgezelle dames hebben er zin in, dus mannen: meld je snel aan!

Videoboodschap

Op het Facebook-account van First Dates is een video geplaatst waarin presentatrice Denice Dest en barman Victor Abeln alle single mannen vragen zich aan te melden voor het datingprogramma. “Lieve vrijgezelle mannen van Nederland”, begint Denice. “We hebben echt enorm veel aanmeldingen van vrijgezelle vrouwen, maar jullie blijven een beetje achter. Dus heb jij zin in een leuke date, lekker etentje en een drankje bij mij aan de bar”, vult Victor aan. “Geef je op en wij als First Dates ontvangen je graag”, laat de presentatrice in de video weten.

Ken jij of ben jij die single man waar het datingprogramma naar op zoek is? Geef je dan snel op en wie weet zit jij binnenkort aan een tafeltje met je date. Aanmelden kan via deze link. Hurry up!

Lees ook: Wow! Zo zag Imadiddin uit EJVJL er vroeger uit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Annemieke van der Togt

Array