Ophef bij kijkers: Meilandjes ‘verstoren’ begrafenis tijdens klussen

familie meiland

‘Aso’, aldus kijkers

De meest recente aflevering van Chateau Meiland zorgde voor nogal wat kritiek op het social media-platform Twitter. Terwijl de familie met een hoop kabaal en gegil er op los klust in hun nieuwe pension code Rosé, vindt een stukje verderop een begrafenis plaats. En daar lijken de Meilandjes maar weinig rekening mee te houden. 

Code Rosé

In het recente seizoen van Chateau Meiland kunnen we zie hoe de familie een pension koopt in het mooie Noordwijk. In de serie volgen we de familie Meiland met de verbouwing van hun pension Code Rosé. Deze ligt echter op twee minuten loopafstand van de Algemene Begraafplaats Noordwijk. In de meest recente aflevering zijn de Meilandjes druk aan het klussen in het pension en valt het Maxime op dat er een begrafenis plaatsvindt. Het drietal besluit door te klussen en houdt niet bepaald rekening met de begrafenis. Dit schoot echter bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Kabaal

“Oh, wat erg. Dat kan niet”, zegt Martien en hij gooit meteen het raam dicht. “Nou, de doden staan op uit hun graf, gewoon van het geluid”, zegt Maxime lachend. “Ja, het leven gaat door hè”, vindt Erica. Wanneer Maxime met een hamer op haar vinger slaat, gilt ze het zelfs uit. “Waarom komt niemand me helpen als ik doe alsof ik dood ga?” vraagt ze. “Kijk, hij wordt helemaal dik!” Aii.

Lees ook: Je kunt nu jouw verblijf boeken in het pension van de Meilandjes

Bron: RTL Boulevard, Chateau Meiland, Twitter | Beeld: NL Beeld / BrunoPress