Opmerkelijke video: vrouw bevrijdt zichzelf uit boeien en steelt politieauto waarin ze zit

De vrouw uit Texas zag haar kans en greep die

Geboeid op de achterbank van een politiewagen belanden, betekent vaak dat je iets hebt gedaan wat niet in de haak was. Maar je kunt natuurlijk nog een stapje verder gaan door dezelfde wagen waarin je bent beland te stelen. Dat is in ieder geval wel wat deze Texaanse vrouw deed.

Na een achtervolging van zo’n twintig minuten, sloegen de agenten de vrouw voor een tweede keer in de boeien.

Diefstal
In eerste instantie arresteerden agenten de 33-jarige vrouw voor het stelen uit een drogist. Met handboeien om werd de vrouw op de achterbank van de politieauto gedeponeerd, maar lang bleef de vrouw niet in deze situatie. Op de dashcam is vastgelegd hoe de vrouw zich behendig weet te bevrijden uit de handboeien. Niet veel later klautert de Texaanse over de stoelen en sjeest er in de wagen vandoor terwijl de politie nog een paar laatste dingen buiten afhandelde.

Achtervolging
De verwonderde agenten proberen de wagen tegen te houden, maar de vrouw weet te ontkomen. Al snel wordt de achtervolging ingezet en na een achtervolging van 20 minuten weet de politie de dievegge aan te houden. De auto raakte hierbij zwaar beschadigd en is waarschijnlijk total loss.

Aanklachten
Aanvankelijk werd de vrouw alleen door de politie in de boeien geslagen vanwege diefstal, maar de vrouw heeft er heel wat aanklachten bijgelegen door haar actie: oneigenlijk gebruik van een voertuig, poging tot ontsnapping en geweld tegen een agent.

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Videostill