Opnieuw groot verdriet voor volkszanger Frans Duijts

frans duijts
Voor de tweede keer in twee weken groot verdriet voor Frans Duijts

Twee weken geleden kwam er een grote klap voor zanger Frans Duijts: zijn vader Chris overleed op 68-jarige leeftijd. Vandaag werd het nieuws naar buiten gebracht dat Frans zijn grootvader, Janus, dinsdagavond overleden is. 

We wensen Frans veel sterkte…

Papa

Frans’ vader Chris overleed op 12 juni, iets wat de zanger zwaar viel. Hij schreef toen: “Gisteravond om 22:35 uur is mijn vader rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn geliefde gezin. We zijn erg verdrietig en terneergeslagen nu mijn beste vriend en grootste fan er niet meer is. De band met mijn vader was erg bijzonder. Hij was mijn maatje en mijn voorbeeld. Samen met mijn gezin en familie gaan we dit grote verlies verwerken en een plekje geven. Ik hoop dat iedereen ons daarin de komende tijd de rust en ruimte gunt.”

Opa

Vanmorgen, woensdag 28 juni, werd bekend gemaakt dat ook Frans’ opa, Janus, overleden is op 89-jarige leeftijd. Zijn management laat weten dat Frans de komende dagen de tijd neemt om zijn verlies te verwerken. Dit moet natuurlijk extra hard aankomen, na het verlies van zijn vader. We wensen Frans veel sterkte in deze zware tijd.

Het afscheid van vader Chris:

Lees ook: Wat een vreselijk nieuws voor Frans Duijts we wensen hem en zijn familie veel sterkte

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Videostill