OPROEP: meerdere kinderen tot bloedens toe bekogeld met eieren, daders gezocht! Heb jij iets gezien of gehoord? Delen svp!

bekogeld

Kinderen bekogeld met eieren, daders gezocht!

Moeder Nancy Litjes schrok zich kapot toen haar zoon Erik Litjes maandagmiddag thuiskwam van school; zijn hele benen zaten onder de schrammen en waren bebloed. In eerste instantie dacht Nancy dat haar zoon was gevallen, maar dat bleek niet zo te zijn.

Moeder Nancy woont met haar gezin in het Gelderse ‘s-Heerenberg en schrok zich een hoedje toen haar zoon thuis kwam. Haar zoon was namelijk bekogeld met heel veel eieren en kwam thuis met bebloede benen. Het bloed is ontstaan door de kracht waarmee de eieren naar Erik zijn benen zijn gegooid; hij is niet gevallen. Erik is niet de enige die werd bekogeld; naar meerdere jongens en meisjes is die middag vanuit een donkergroene auto met eieren gegooid. Nancy is woedend en deelt een bericht op Facebook. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie en roept in haar bericht op de daders te achterhalen: “Wie reed om 16:40 op de brug in Wijnbergen richting Braamt en heeft iets gezien?”

Deel dit bericht svp zodat de daders zo snel mogelijk kunnen worden gepakt!