OPROEP: deze vrouw zoekt de ‘idioot’ die dit bij haar hondje heeft gedaan! Help met zoeken en deel svp!

Getuigen mishandeling hondje gezocht

Wij vinden het verschrikkelijk wat mensen soms dieren aan kunnen doen, vooral gezien het feit dat dieren machteloos zijn en zichzelf niet kunnen verweren. We vinden dan ook dat we de oproep van deze vrouw moeten delen.

De moeder van Sandra de Zwart, Monique de Zwart, heeft honden, waarvan eentje Gizmo heet. De moeder van Sandra is op 19 oktober om 07:30 met de honden gaan wandelen in Delft, toen iemand opeens vuurwerk naar haar hondje gooide. Het vuurwerk kwam van boven uit de flat aan het Dirk Costerplein. Het vuurwerk kwam onder hondje Gizmo terecht, die nu onder de brandwonden zit en enorm van slag is. Er zitten overal blaren en de haartjes van het hondje zijn weggeschroeid. In een post op Facebook roept Sandra de Zwart getuigen op zich te melden: “Wie kan mij helpen zoeken naar een stomme idioot die vuurwerk gooide vanuit de flat aan het Dirk Costerplein (lagere gedeelte) in Delft?”

Was jij rond die tijd op het Dirk Costerplein en heb je iets gezien of gehoord? Laat het dan aan Sandra de Zwart weten en deel dit bericht!