Orgel Joke nog te ziek om liedjes te spelen: ‘Ik mis het’

orgel joke

‘Hoop gauw nieuwe liedjes te kunnen posten’

Orgel Joke is langzaam aan het herstellen nadat ze een tijdje in het ziekenhuis heeft gelegen. Helaas voelt ze zich nog niet goed genoeg om nieuwe liedjes te spelen, zo laat ze weten op Instagram. “Ik mist het spelen.”

Nieuwe liedjes

We moeten dus nog even wachten op nieuwe muziek van Joke Meijer, beter bekend als Orgel Joke. Op Instagram deelt ze wel een filmpje uit de oude doos, waarop ze Het Kleine Café Aan de Haven speelt. “Denk zet er iets op wat ik van de zomer met Nico had opgenomen voor de grap”, schrijft ze erbij. “Hoop dat jullie het leuk vinden.”

Ook laat de Vlaardingse ster weten dat ze hoopt snel weer muziek te kunnen maken. “Hoop gauw nieuwe liedjes te kunnen posten. Want mis het spelen!” Dat hopen wij ook, Joke!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joke Meijer (@orgeljoke)

Ziekenhuis

De 73-jarige orgelspeelster kwam twee weken geleden thuis uit het ziekenhuis. Daar heeft zij vier weken gelegen vanwege een stollingsstoornis, waar ze nu voor wordt behandeld. “Het is heerlijk om na vier weken in een klein kamertje in mijn eigen omgeving te zijn”, liet Joke weten in gesprek met RTL Boulevard. “Met hulp en liefde van vrienden, familie en kennissen. Ik hoop snel beter te worden, maar heb nog een lange weg te gaan. Ik moet nog heel rustig aan doen.”

Coronatijd

Aan het begin van de coronatijd groeide Orgel Joke uit tot een ware internethit. Op Instagram plaatst ze allerlei filmpjes waarin ze liedjes speelt op haar keyboard. Daarmee heeft ze inmiddels 40.000 volgers verzameld! Naar eigen zegen deed ze dit om mensen op te vrolijken in de coronatijd. En dat is zeker gelukt!

Lees ook: Goed nieuws: Orgel Joke na maand ziekenhuis weer thuis

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress