Oud MAFS-deelneemster Chantal over trouwen: ‘Nooit meer op televisie’

Married at First Sight

‘Heel diep vanbinnen blijft het wel een meisjesdroom’

We kennen haar allemaal nog wel: Chantal uit Married at First Sight. In het programma werd ze gekoppeld aan Henk, maar dit huwelijk hield echter geen stand. Maar hoe gaat het nu met haar? In Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker, gaat Aran Bade langs oud-deelnemers. Zo ook langs Chantal.

Chantal en Henk

Drie jaar geleden deed Chantal mee aan het populaire programma Married at First Sight. Hier werd ze gekoppeld aan Henk, wat uiteindelijk geen goede match was. Maar wat komt er naar boven als Chantal terugdenkt aan die tijd? “Ja, het is allemaal niet zo best. Ik denk: ‘Wat was de match?’ We (Henk en Chantal, red.) matchten op niks. En ik weet dat het geen ‘wensenhuwelijk’ was, maar de verschijning gewoon. Ik werd er niet warm of koud van”, laat Chantal weten.

Huwelijksreis

Ook noemde Chantal haar huwelijksreis een strafkamp, iets wat Aran wel moest benoemen. “Ja, ik wilde gewoon naar huis”, antwoordt Chantal.  “Ik had een knoop in m’n buik, dat gevoel dat je weg wil. En je zit daar ook wel met een desillusie en een teleurstelling natuurlijk. En dat is heel moeilijk als je daar bent met iemand waar je niks mee hebt en niet mee wil zijn.”

Sceptisch

Als Chantal de vraag krijgt of ze in de toekomst nog wel wil trouwen, is ze daar een beetje sceptisch over. “Eigenlijk niet, maar heel diep vanbinnen blijft het natuurlijk wel een meisjesdroom.” Maar is er dan wellicht iemand die het hart van Chantal heeft gestolen? “Daar gaan we het niet over hebben”, lacht ze. Maar een ding is wel zeker: Chantal wil nooit meer trouwen op televisie. “Nee dat gaan we niet doen.”

Lees ook: Compensatie toeslagenaffaire kan nog wel tot 2030 duren

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill