Oud-trainer over transformatie Adele: ‘Ze wil gewoon gezond worden, niet dun’

Adele

De personal trainer schrok van de negatieve reacties over Adeles uiterlijk

Ter ere van haar 32ste verjaardag plaatste Adele een verbluffende foto van zichzelf op Instagram. Op de foto is te zien dat ze van oor tot oor straalt en dat ze behoorlijk wat kilo’s kwijt is. Niet veel later schoten lovende reacties over het voorkomen van de zangeres als paddenstoelen uit de grond. Er kwamen echter ook negatieve reacties over het nieuwe uiterlijk van Adele. Iets wat bij Pete Geracimo, de voormalig personal trainer van Adele, in het verkeerde keelgat schoot.

Geschrokken om reacties

Adele werkte zich door Pete flink in het zweet in de sportschool. Niet omdat de zangeres wat kilo’s kwijt wilde, maar omdat de zangeres gezond door het leven wilde gaan. De personal trainer is dan ook enorm geschrokken van een aantal negatieve reacties die onder de foto van Adele stonden. “Het is ontmoedigend om die reacties van mensen te lezen”, deelt Pete. Eerder vertelde een bron, die dichtbij de zangeres staat, al dat Adele een gezond leven wil leiden en een goed voorbeeld wil zijn voor haar zoon. Dat ze daardoor gewicht verloor, was slechts een bijzaak. Dit is iets wat Pete beaamt. “Adele wil gewoon gezond worden. Het gaat haar niet om het dun zijn.”

Roer rigoureus omgooien

Nadat Adele van Angelo beviel, wilde ze gezonder leven. Hoewel de zangeres het nooit zag zitten om zich af te matten in de sportschool, veranderde ze van gedachten. “Ze begon op te warmen voor de sportschool en maakte betere keuzes, qua voeding. En dat zag je terug in haar gewicht”, licht Pete toe.

Lees ook: Helga van Leur deelt kiekje uit de oude doos ter ere van zoons verjaardag

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill