Keert deze oude bekende terug in de stoel van nieuwe spin-off ‘The Voice of Holland’?

 

Is zij de vierde coach in ‘The Voice Senior’?

Of deze bekendmaking van de nieuwe coach voor ‘The Voice Senior’ gepland was, is niet helemaal duidelijk. In het ochtendprogramma van Giel Beelen floepte een oud bekende van het populaire talentenjacht-programma er, waarschijnlijk per ongeluk, uit dat ze aankomend seizoen in de nieuwe spin-off van ‘The Voice of Holland’ weer in de jury zal verschijnen.

Waarschijnlijk was de oud-zangeres nog niet helemaal wakker.

Veronica Ochtendshow

Tijdens de Veronica Ochtend show sprak radio-dj Giel Beelen met niemand minder dan Angela Groothuizen. In de vroege ochtend vroeg Giel aan Angela of zij niet gestrikt had moeten worden voor het eerste seizoen van ‘The Voice Senior’. Verschrikt vroeg ze: “Waarom?”. “Omdat jij gewoon een van de beste juryleden in Nederland bent”, verklaarde de radio-dj.

Vierde coach

“We gaan het meemaken, het wordt binnenkort bekend gemaakt”, was het antwoord van de zangeres. Toch heerste kort na haar antwoord toch wat verwarring bij de studio. De overige drie coaches voor ‘The Voice Senior’ zijn namelijk al bekend. Deze rollen worden ingevuld door Marco Borsato, Ilse de Lange en Ali B. Allemaal (oud)coaches van ‘The Voice of Holland’. Zal Angela Groothuizen, als oud-coach zich dan toch aansluiten aan deze groep? “Er zal er wel één niet gekund hebben en dan bellen ze mij. Ja, ik doe mee”, reageerde Angela nuchter op de vraag van Giel. Wanneer ‘The Voice Senior’ op tv te zien is, is nog niet bekend.

Lees ook: Katja Schuurman gooit haar carrière over een andere boeg

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill