Zien: Anouk deelt prachtige foto van oudste dochter op Instagram

Het meisje gaat vast ver komen!

Of je nu een bekende Nederlander bent of niet, onder een ding kan geen enkele ouder uitkomen en dat is wel dat kleine meisjes groot worden. Ook Anouks dochter begint een jonge vrouw te worden. Op Instagram deelde de trotse moeder een foto van Phoenix.

Kun je geloven dat ze nog maar 12 jaar oud is?

Eerder huwelijk

Phoenix, voluit Phoenix Ray Stotijn, is de dochter van Anouk en haar toenmalige man Remon Stotijn, ook wel bekend als de frontman van de rapformatie Postmen. Anouk en Remon gaven elkaar in 2004 het jawoord, maar hun relatie redde het niet. Op 5 mei 2008 werd bekend dat hun relatie was gestrand. Echter, hielden de twee er wel drie mooie kinderen op na. Twee zoons en een dochter.

Oudste dochter

Phoenix is de oudste dochter van Anouk. Ze is al 12 jaar oud en als wij in onze glazen bol kijken, voorspellen we dat het meisje een glansrijke carrière tegemoet zal gaan. Anouk deelde een foto van haar dochter op Instagram en haar volgers spreken vol lof over haar dochter. Veel reacties luidden dat het meisje haar looks meeheeft. We zijn benieuwd wat de toekomst haar zal brengen!

Lees ook: Zo ziet de tweejarige dochter van Trijntje Oosterhuis eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Anouk | Beeld: Videostill