Oudste Hazes-kinderen lijken geen contact met Hazes-clan te willen

Het lijkt erop dat de oudste twee kinderen van André Hazes geen contact meer hebben met de rest van de Hazes-clan

De overleden volksheld André Hazes zou gisteren 69 jaar zijn geworden. Om stil te staan bij zijn verjaardag deelde de familie Hazes op social media oude beelden van de zanger. Zelfs de jongste kinderen Roxeanne en André, die al lange tijd geen contact met elkaar hebben, reageerden op elkaars beelden online. Maar hoe zit het eigenlijk met de twee oudste kinderen van André Hazes? Rob Goossen van RTL Boulevard dook de archieven in om te kijken in hoeverre de oudste twee kinderen van André Hazes nog betrokken zijn bij de rest van de familie.

Oude beelden op Instagram

Ter ere van de verjaardag van haar overleden man deelde Rachel Hazes een mooie foto met een liefdevolle omschrijving. Ook dochter Roxeanne postte op Instagram een dierbare video met haar vader en ook zoon André plaatste een oude familiefoto. 

View this post on Instagram

Gefeliciteerd Senior!??

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Twee oudste kinderen André Hazes

André Hazes heeft nog twee kinderen uit een eerdere relatie, Nathalie en Melvin. Voor zover bekend woont de oudste dochter, Nathalie, op dit moment in Spanje en staat ze open voor eventueel contact met haar jongere halfzus- en broer. Haar jongere broer Melvin denkt hier iets anders over en wil geen contact meer te hebben met de Hazes-familie. Rob Goossen weet zelfs te vertellen dat Melvin zijn achternaam van Hazes naar Wolf, de achternaam van zijn moeder, heeft veranderd.

Nalatenschap

Rob Goossen weet te vertellen dat Rachel, Roxeanne en André jr. er warmpjes bij zitten door de nalatenschap van André Hazes. Zo zou Rachel Hazes een B.V. hebben opgebouwd ter waarde van 2,6 miljoen, waar ieder jaar door de Hazes-concerten nog veel vermogen bij komt. De oudste twee kinderen hebben er bewust voor gekozen om een leven buiten de schijnwerpers op te bouwen. Hun vader heeft de twee wel wat vastgoed achtergelaten, zo weet Goossen, maar Nathalie en Melvin dragen de naam Hazes niet zoals de rest van de familie dit doet.

Lees ook: Dave Roelvink showt glimlach zonder neptanden op Instagram

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, Kippa Robin van Lonkhuijsen