In DEZE pakjes gaan de meiden van O’G3NE naar het Songfestival, wat vind jij ervan?

De meiden van O’G3nE hebben hun outfit onthuld

De meiden van O’G3NE dragen tijdens het Eurovisiesongfestival in Kiev volgende week zwarte glitteroutfits. Het ontwerp is gemaakt door Tygo Boeker, die eerder ook de ‘scheurjurk’ van Trijntje Oosterhuis maakte.

“De meiden zijn geen tieners meer, maar ook nog geen dames. Mijn uitdaging was dus dat het vooral niet te tuttig mocht worden”, zegt de ontwerper dinsdag in De Telegraaf. “Rust in de kleding is ook belangrijk dus ik wilde ook niet te veel toeters en bellen die afleiden zodat je het liedje zelf niet meer hoort. Bovendien moesten de outfits passen bij hun karakter en de balans in de groep moet kloppen. Alle drie willen ze er natuurlijk zo voordelig mogelijk uitzien.” Volgens Tygo Boeker moest het thema stoer, sterk en toch vrouwelijk zijn. ”

De meiden staan echt ergens voor. Ze lijken wel 1.80 meter in hun kleding terwijl ze toch echt klein van stuk zijn dus dat geeft extra uitstraling en silhouet.”

 

Repetities
De zussen dragen overigens niet allemaal hetzelfde. Amy heeft een ‘stoer broekpak’ aangemeten gekregen, Shelley een ‘elegante cocktailjurk’ en Lisa ‘een sexy jurkje zonder dat ze een stoeipoes lijkt’. Dinsdag staat O’G3NE op het songfestivalpodium in Kiev voor de eerste repetities. Dan dragen ze hun outfits ook voor het eerst in het openbaar.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill