Nieuw programma ‘Paleis voor een prikkie’: na eerste aflevering bood de familie alles direct weer te koop aan

Blijkbaar was het nieuwe interieur iets té gewaagd voor de deelnemers

De mensen die naar het programma Steenrijk, Straatarm (SBS6) hebben gekeken, kennen hoogstwaarschijnlijk het gezellige stel Frank en Rogier nog wel. Deze twee sympathieke mannen konden voor het straatarme gezin destijds een hoop doen voor hun interieur, en dat voor een ‘prikkie’. Nederland was om en vond dat de mannen hoognodig een eigen show moesten krijgen.   

En die show? Die kregen ze genaamd, ‘Paleis voor een prikkie’.

Nieuw programma
De voormalige interieuradiviseurs gaan nu in Paleis voor een prikkie (SBS6) complete interieurs opknappen voor de gezinnen in Nederland die het niet zo breed hebben. Gisteravond konden we genieten van de eerste aflevering waarin het duo het huis van de familie Stoof zou opknappen. Ze kregen hierbij een krap budget van €250. De mannen gingen direct los op Marktplaats en struinden de kringloopwinkels af. De voorgaande meubels van het jonge gezin zijn duidelijk aan vervanging toe en het gezin hoopte op een nieuw interieur in een landelijke stijl waarin ‘best wat kleur mocht zitten’. In het onderstaande fragment is te zien hoe hun woonkamer er eerst uitzag:

Té kleurrijk
Het nieuwe interieur werd uiteindelijk zoals de familie Stoof had gevraagd: landelijk mét wat kleur. Maar blijkbaar was het voor de familie toch iets té kleurrijk… Binnen een mum van tijd stonden vrijwel alle nieuwe meubelen weer te koop op het internet. En hier raakten veel mensen op social media niet over uitgepraat:

Bekijk de hele aflevering van Paleis voor een prikkie hier.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: SBS6, LindaNieuws | Beeld: videostill, SBS6