Paleis voor een Prikkie komt terug! Dit kunnen we van Frank en Rogier verwachten

Paleis voor een Prikkie

Guess who’s back!

Ze komen terug! Interieurstylisten Frank en Rogier starten binnenkort met het vierde seizoen van het populaire SBS6programma Paleis voor een Prikkie. Het sympathieke duo helpt in het programma mensen die het financieel niet breed hebben om met klein budget een nieuw interieur te creëeren. Dit is wat we van het vierde seizoen kunnen verwachten volgens de heren.

Zit jij volgende week ook weer klaar voor het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie?

Paleis voor een Prikkie

Frank en Rogier, wie kent ze niet. Ze maakten hun entree in de tv-wereld tijdens het eerste seizoen van Steenrijk, Straatarm. De mannen veroverden de harten van het Nederlandse publiek en wisten een eigen programma in de wacht te slepen. De interieurstylisten weten in Paleis voor een Prikkie met een minimaal budget en creatieve oplossingen een woning om te toveren tot een paleisje.

Veelbelovende eerste aflevering

Frank en Rogier waren dinsdagavond te gast bij RTL Boulevard om te praten over het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie. Zo wordt de stylingdiva’s gevraagd wat we als kijkers kunnen verwachten van het nieuwe seizoen. “Je kan heel wat verwachten, het wordt heel spannend”, laat Frank weten. De twee lichten al een klein tipje van de sluier op. Zo zouden er in de eerste aflevering twee algemeen bekende Nederlanders te zien zijn. “Twee mensen die ‘stapelgek’ op elkaar zijn”, lijkt Rogier sarcastisch te laten weten. “De een biedt wat aan en de ander werkt in de kringloopwinkel”, vertelt Frank al lachend.

Wij zijn erg benieuwd wat we van het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie kunnen verwachten! Op dinsdag 5 november wordt de eerste aflevering om 20:30 van het programma uitgezonden op SBS6.

Lees ook: Fans opgelet: Chateau Meiland krijgt een speciale kersteditie!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill, RTL Boulevard