In het Haagse paleisje van Frank en Rogier is ingebroken


Frank en Rogier zijn zich kapot geschrokken toen ze het nieuws hoorden tijdens hun wintersportvakantie

Afgelopen week genoten de bekende interieurstylisten, Frank en Rogier van Paleis voor een Prikkie, van hun luxe wintersportvakantie in Zwitserland. Terwijl ze nog genoten van hun vakantie in Zwitserland kregen ze het nieuws te horen dat hun thuis een onaangename verrassing stond te wachten. In het Haagse paleisje van de mannen is ingebroken en de boel is compleet overhoop gehaald.

De ravage in het Haagse paleisje van Frank en Rogier is enorm.

Inbraak

Zo vertelt Rogier in een korte video over de puinhoop in huis die ze aantroffen bij thuiskomst na hun wintersportvakantie. “Ze hebben echt alle kasten, alle deuren en alle zilveren bakken opengemaakt.” Op het moment dat werd ingebroken in de woning van de interieurstylisten, genoten de mannen van een luxe wintersportvakantie in het dure Gsaad in Zwitserland. De ravage blijkt enorm te zijn. “De deur is goed beveiligd, maar ze hebben gewoon met een koevoet deze letterlijk en figuurlijk er tegenaan gezet. Ze zijn daar echt vier of vijf uur lang geweest volgens mij”, zo vertelt Rogier.

Na uitzending Shownieuws

Hun woning in Den Haag is compleet overhoop gehaald. In alle laden en kasten is gezocht naar waardevolle spullen. “Ze hebben blijkbaar ontzettend veel kleding meegenomen en allemaal horloges et cetera.” Vorige week donderdag vertelden de mannen nog uitgebreid in Shownieuws over hun luxe vakantie in Gsaad. Mogelijk wisten de dieven dus waar ze moesten zijn, want kort daarna wordt hun villa leeggeroofd. “Het is wel direct gebeurt na de uitzending, dus één en één is twee zeggen we dan”, zo vertelt Frank. “Het kan natuurlijk ook toeval zijn.”

Frank en Rogier blijven positief

Inmiddels zijn Frank en Rogier op weg naar huis met een dubbel gevoel. “Het is vreselijk vervelend, maar we zijn allebei gezond, we hebben een fantastische wintersport gehad, maar aan de andere kant dragen we geen oorbellen, kettingen of tiara’s. Dus als we deze al hadden, dan hebben we nu niets meer”, stellen de mannen lachend in de auto onderweg naar Nederland.

Bekijk hier de video van de mannen waarin ze uitleg geven over de inbraak:

Lees ook: Frank en Rogier overtreffen zichzelf in laatste aflevering van Paleis voor een Prikkie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill