Pardon?! Deze vrouw kwam in de schulden door een gehandicapte man te helpen… Zijn reactie? “Ze kan een tientje krijgen!”

Nadat Katie Cutler deze gehandicapte man hielp liet hij haar in de kou staan!

Britse Katie Cutler verdient wat ons betreft een lintje, zoveel heeft zij over voor haar medemens. Zij kwam op voor de 68-jarige gehandicapte Alan Barnes, die in mishandeld werd terwijl hij het vuilnis buitenzette.

Het leven van Alan is compleet veranderd nadat Katie het in haar hoofd kreeg hem te gaan helpen. De jonge vrouw schoot hem te hulp na de mishandeling en besloot in samenwerking met een PR-bureau een crowdfunding-actie op te zetten om hem een rustig en veilig leven te bieden. Ze haalde ruim 300.000 euro op voor Barnes, zodat hij een beter huis in een rustigere buurt kon kopen waar hij de rest van zijn leven in vrede en veiligheid door kan brengen. Katie zit alleen nu wel met een onbetaalde rekening van een paar duizend euro van het PR bureau dat ze inschakelde. De reactie van Alan Barnes? “Ik wil haar wel een klein bedrag geven, dan denk ik aan 11,65 euro.” Hij stelt dat het geld aan hém gegeven is. ,,Mensen gaven het aan mij zodat ik er wat mee kan doen. Niet om het weer weg te geven aan anderen.” Hij stelde voor dat Katie anders zelf maar een crowdfundingactie op moet starten, want: “ze is er aardig genoeg voor”. Onze mond valt hiervan open, en die van jullie?