Pasgeboren baby knuffelt stervend tweelingbroertje: “Hij strekte zijn armpje uit in een omhelzing. Alsof ze wisten dat ze er voor elkaar waren.”

De kleine baby knuffelt zijn stervende tweelingbroertje met een glimlach op zijn gezicht.

Een hartverwarmende foto dook gisteren op van twee knuffelende baby’s. De foto verwarmde de harten van mensen over de hele wereld. Het verhaal achter de foto is echter vreselijk triest.

Op de foto staan de pasgeboren tweeling Mason en Hawk Buchmeyer uit het Amerikaanse Orlando. Na de geboorte werd meteen duidelijk dat de kleine Hawk leed aan een geperforeerd middenrif, een vreselijke aandoening waarbij de organen uit de buikholte in de borstholte terechtkomen. Hierdoor ontwikkelen de longen zich slecht tijdens de zwangerschap van de moeder. Hierdoor moest baby Hawk na de geboorte door een ventilatortje ademen. Zijn niertjes gaven het ook snel op en het kleintje moest zelfs aan de dialyse. De ouders van de tweeling maakten een Facebookpagina aan waarop ze een foto van de tweeling postten, de foto kreeg al snel wereldwijde aandacht. Lees verder op de volgende pagina om de post te lezen!


Pagina 1/2