Pasgeboren tweeling werd doodverklaard, maar bij bij het crematorium gebeurt iets wonderbaarlijks

De baby’s werden na de geboorte doodverklaard

Wat een verdriet moeten deze twee Indiase ouders gevoeld hebben toen hun baby’s te vroeg ter wereld kwamen en doodverklaard werden. De ouders brachten hun premature tweeling naar het crematorium en wat er toen gebeurde is echt heel bijzonder. Je zou het een wonder kunnen noemen. 

De artsen hadden een foute conclusie getrokken.

Doodverklaring
De vader en moeder voelden opeens iets. Er bewoog wat onder het plastic waarin hun tweeling gewikkeld was. Eén van de twee kindjes leefde nog! De artsen waren te voorbarig geweest bij de doodverklaring van de twee kindjes. Als de wiedeweerga raceten de ouders naar een ander ziekenhuis, waar het kleine kindje nu in kritieke toestand ligt. Het arme baby’tje werd in de 22e week te vroeg geboren. Zijn zusje was overleden bij de bevalling en ook het ventje werd een paar uur later doodverklaard. Onterecht, blijkt nu.

Problemen
Het ziekenhuis zit nu flink in de problemen. Ze hebben de moeder een fiks bedrag in rekening gebracht voor de bevalling. De politie en het ziekenhuis zelf buigen zich nu over de zaak. De arts die de baby doodverklaarde is geschorst gedurende het onderzoek.

Lees ook: Dit homostel moet na 15 maanden hun adoptiekindje teruggeven aan de biologische moeder

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld ter illustratie