Patricia Paay: ‘Artsen zeggen dat ik nooit meer de oude zal worden’

patricia paay

Het is volgens artsen de vraag of Patricia ooit volledig zal herstellen

Patricia Paay (70) heeft een zware periode achter de rug. Afgelopen mei was ze nog herstellende van een heupoperatie, toen ze plots van een trap viel en een flinke smak maakte. Ze verloor haar evenwicht en viel naar beneden. Door de grote klap brak ze haar bovenbeen. Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter met Patricia en blijft ze positief. Ondanks het bericht van de artsen dat ze waarschijnlijk nooit meer de oude zal worden.

Ondanks alle pech blijft Patricia Paay positief in het leven staan.

Positiviteit

De 70-jarige zangeres laat aan Beau Monde weten hoe het nu met haar gaat. Ze blijft positief, ondanks het feit dat de artsen maar weinig vertrouwen hebben in haar gezondheid. “Mijn hakjes staan klaar in de kast en die ga ik gewoon weer dragen”, vertelt de blondine stellig. La Paay laat weten dat ze altijd actief is gebleven en dit haar helpt in haar herstel. “Ik heb altijd kilometers gelopen, gefietst en gedanst. Ik ben iemand die thuis over de banken heen sprong, dat scheelt een stuk. Als je altijd goed bewogen hebt, helpt dat.”

Langzaam herstel

Haar herstel gaat volgens La Paay nog niet snel genoeg. “Het gaat heel langzaam vooruit. De spieren moeten weer op gang komen. Ik loop af en toe door het huis zonder krukken, dan loop ik naar de bank. In de keuken kan ik een beetje rond trippelen. Het gaat steeds beter, maar met heel kleine beetjes. Het kan niet anders. Die botten zijn natuurlijk verbrijzeld geweest”, vertelt Patricia.

Lees ook: Marco Borsato over TIA: ‘Ik heb ongelooflijk veel mazzel gehad’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill