Patricia Paay negen maanden na commotie om video alsnog ingestort

“Ik ben nog lang niet mijn oude zelf”

Patricia Paay is, negen maanden nadat er een hele hoop commotie ontstond door het vrijkomen van een video van Patricia in een compromitterende houding, alsnog ingestort. Naar eigen zeggen kan de ster ‘nog lang niet normaal functioneren.’ 

Paay stortte na de opnames van het programma Maestro helemaal in

Opnames
Het is Patricia Paay allemaal een beetje te veel geworden na de opnames van het programma Maestro: aan Shownieuws vertelt ze dat ze na de opnames van het programma volledig is ingestort. Tijdens de opnames van het programma, waarin Bekende Nederlanders zich in acht weken tijd moeten ontpoppen tot dirigent, ging ze met haar dirigeerkunsten volledig de mist in. Ze moest dan ook in de tweede aflevering het programma verlaten.

Psycholoog
Deze exit is haar zwaar gevallen en hierdoor weet de blondine dat ze nog lang niet de oude is: “Het blijkt dat ik nog lang niet normaal kan functioneren en mijn brutale zelf kan zijn.” Samen met een psycholoog gaat ze zeker aan dit probleem werken: “Ik ga samen met een psycholoog aan mijn reset werken. Ik ben sterk en dat gaat mij lukken,” laat ze weten. Wij wensen de vrolijke blondine heel veel sterkte toe met dit traject en hopen dat ze snel weer de oude is!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NU.nl | Beeld: videostill