Patricia Paay doet boekje open over verzoening met Patty Brard

De diva’s kunnen na jaren weer met elkaar door één deur

Voor de opening van Gordons nieuwe restaurant Blushing waren aartsrivalen Patricia Paay en Patty Brard uitgenodigd. Niemand had echter verwacht dat de diva’s allebei zouden komen opdagen, omdat ze elkaar tot voor kort niet wilden zien of spreken. Toch maakten beide dames hun entree op het feestje en kwam het zelfs tot een verzoening tussen de twee. Na jaren ruzie kunnen de dames voor het eerst weer door één deur.

Patricia en Patty hebben de strijdbijl na jaren zonder contact begraven.

Patricia en Patty

”Ik wist wel zeker dat Patty ook zou komen naar de opening van Gordons nieuwe zaak”, vertelt Patricia aan Party. ”Robbert en ik hebben dan ook even getwijfeld of we wel zouden gaan. Ook omdat het een behoorlijk stuk rijden is en ik geen zin had in een aanvaring met Patty.” De dames kregen het jaren geleden met elkaar aan de stok door kwetsende opmerkingen die ze over elkaar maakten. De voormalige vriendinnen konden elkaar niet luchten, maar daar kwam op het feestje zichtbaar verandering in. Er werd zelfs nog even een selfie gemaakt, zo is te zien op het Instagram-account van Patty.

Respect

”Ik heb veel bewondering en respect voor Patty en voor wat ze allemaal weet te bereiken. Petje af”, zo zegt de blondine. “Patty kwam uiteindelijk zo’n beetje als laatste binnen, een spannend moment. Ze botste bijna tegen mij op en ik besloot als eerste het ijs te breken.” Hoewel het heel anders had kunnen verlopen, was dit voor beide dames een positief moment. “Ik zei haar hoe fantastisch zij het programma Hotter Than My Daughter doet en dat ik fan van het programma ben”, aldus Patricia.

Oude koeien

Een compliment ontvangen van haar aartsvijand moet voor Patty een bijzonder moment zijn geweest. ”Ik zag een verbaasde blik in haar ogen”, legt Patricia uit. ”Dit had ze blijkbaar niet uit mijn mond verwacht. Ook liet ik weten veel respect en bewondering voor haar te hebben.” Vanaf dat moment ging het weer helemaal goed tussen de zangeressen. ”Gelukkig hebben we geen oude koeien uit de sloot gehaald”.

Ouderwets gezellig

Als het aan Patricia ligt, gaan de diva’s voortaan op deze voet verder. ”Het was ouderwets gezellig, we hebben leuk gekletst en ons inderdaad verzoend. De strijdbijl is begraven”, vertelt ze openhartig. ”Patty zei nog dat we maar eens moesten komen eten, want koken doet ze nog altijd graag. Het was een mooie avond.” Na jaren van strijd is het dus uiteindelijk toch nog goedgekomen tussen de twee.

Lees ook: Frans Bauer geeft plagiaat kinderliedje toe

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Patty Brard