Lief: Patricia Paay krijgt emotionele video van dochter Christina

‘Ik wilde even zeggen hoe geweldig je eigenlijk bent’

Patricia Paay, die op 7 april 69 kaarsjes mocht uitblazen, ontving voor haar verjaardag een emotionele video van haar dochter Christina Curry. Omdat Patricia na het lekken van haar seksvideo een moeilijke tijd achter de rug heeft, wilde haar dochter haar een hart onder de riem steken. 

Wat een lieve boodschap!

Hart onder de riem

Toen vorig jaar een pikante video van Patricia werd gelekt, volgde een moeilijke periode waarin ze eerst niet meer de deur uit durfde. Inmiddels gaat het beter met Patricia, maar de weg naar het herstellen van deze schok zit vol met ups en downs. Dochter Christina, die dit allemaal heeft moeten aanschouwen, besloot dat het tijd was om haar jarige moeder een hart onder de riem te steken. Ze nam een video op met een prachtige boodschap.

‘Ik ben trots op je’

In de video vertelt Christina door middel van borden hoezeer ze haar moeder op prijs stelt: “Ik wilde je even duidelijk maken hoe geweldig je eigenlijk bent en ik ben niet de enige. Want voor elk persoon die jou ‘niks’ vindt, zijn er heel veel die jou even geweldig vinden als ik.” Bij de video plaatste ze een oproepje waarin ze de fans van haar moeder vroeg of ze haar op video wilden feliciteren. Christina sluit de video af met de volgende woorden: “Ik weet dat het moeilijk is om negativiteit te negeren en daarom heb ik dit filmpje voor je gemaakt. Ik ben supertrots op je. Je bent een hele goede moeder en een inspiratie voor mij en vele anderen.”

Lees ook: Uitbehandelde Sjoukje Hooymaayer (77) schrijft persoonlijke brief: ‘Het leven moet gevierd worden’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill